Spelautomater

Spelautomater med djurtema

Serengeti Kings:

Serengeti Kings är en av de mest populära spelautomaterna med djurtema som släpptes 2020 och utvecklades av NetEnt. Spelets grafik och det övergripande temat utspelar sig i den afrikanska djungeln och erbjuder en mycket uppslukande upplevelse. Spelet kännetecknas av fem hjul och fyra rader med fasta tjugosex vinstlinjer. Spelets RTP är 96,2% och är optimerat för både stationära och mobila casinospelare. Några av spelets spännande funktioner är Lion Feature, Panther Feature, Free Spins och Buy Free Spins. Lejon- och panterfunktionen i Serengeti Kings kan användas för att få tillgång till multiplikatorer när spelet fortskrider. Wild-symboler kan dyka upp var som helst under spelet och kan ersätta alla symboler, utom scatter-symbolerna. Lejon- och panthersymbolerna är de högst betalande symbolerna i det här spelet, följt av Hyena och Giraff. De lägst betalande symbolerna i spelet är Zebra och Meerkat.

Creature of the Black Lagoon:

 

Kungarna i Serengeti
Creature of the Black Lagoon: Creature of the Black Lagoon är en av klassikerna när det gäller spelautomater med djurtema. Spelet utvecklades av NetEnt i samarbete med Universal och är baserat på den populära skräckfilmen med samma namn från 1954. Spelet släpptes ursprungligen 2003, men utvecklarna förnyade spelet igen och optimerade det för mobilanvändare 2020 på grund av dess enorma popularitet bland inbitna fans. Spelet består av fem hjul och tre rader med tjugo vinstlinjer. Spelets RTP är 96,5 %, och för att maximera vinstchanserna finns många funktioner som Spreading Wilds, Re-spins, Sticky Wilds, Free Spins etc. Symbolerna som används i spelet är synonyma med karaktärerna i filmen – de högst betalande symbolerna är Kay, David, Carl och Lucas. Den förhistoriska varelsen dyker bara upp under Free Spins, och ju fler riktade symboler du har samlat in, desto snabbare kan du förstöra den. Om du har gillat den ökända filmen kommer du säkert att gilla den här spelversionen.

EggOMatic

EggOMatic är ett annat populärt spel från de branschledande utvecklarna NetEnt. Grafiken och musiken i spelet är en av de bästa, vilket odlar en känsla av nyfikenhet, äventyr och mystik hos spelarna. Spelet i den här online-sloten har många överraskningar som håller spelarna fast och intresserade. Symbolerna och temat i spelautomaten EggOMatic är baserade på olika hönors ägg. Spelet har fem hjul och tre rader med tjugo fasta vinstlinjer. Spelets RTP är 96,5 % och är dessutom optimerad för surfplattor utöver mobiler och stationära datorer. Samlingssymboler är olika kycklingkaraktärer, unika designer ger högre vinster. Några av de fantastiska funktionerna i spelet är Spreading Wilds, Free Spin Eggs, Coin Win Eggs och Surprise Eggs. Surprise Eggs kan ge dig free spins eller sprida wilds – det kan till och med överraska dig med en stor kontantvinst.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.